Premiere 5. oktober: Our Flag Means Death sesong 2

19 september 2023

Sesong to av komiserien Our Flag Means Death, skapt av David Jenkins, Taika Waititi og Garrett Basch, har premiere 5. oktober på HBO Max. Nå er traileren sluppet. 

  

SE DEN NYE TRAILEREN HER

 

Max Original-serien Our Flag Means Death er (veldig løst) basert på livet og eventyrene til rikmannspiraten Stede Bonnet (split av Rhys Darby).

 

Stede Bonnet har alltid drømt om å bli pirat. En dag bestemmer han seg for å kaste sitt gamle, sjarmerende liv som 1700-talls-gentleman over dekk, kjøpe seg en skute som han døper "Revenge", og legge til sjøs som sjørøverkaptein. Stede strever med å vinne respekten til sitt nye og potensielt opprørske mannskap, men når han møter den beryktede og fryktede kaptein Blackbeard (spilt av Waititi), endrer alt seg. De to vilt forskjellige kapteinene oppdager at de har mer til felles enn de aner, og de utvikler etter hvert et nært vennskap... som utvikler seg til kjærlighet. Nå gjelder det bare å overleve på det åpne hav, omringet av både venner og fiender.

 

I tillegg til Darby og Waititi, får vi et gjensyn med følgende skuespillere fra første sesong: Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matthew Maher, Kristian Nairn, Con O'Neill, David Fane, Samba Schutte, Nat Faxon og Leslie Jones. Nye navn som slutter seg til ensemble-besetningen inkluderer gjestestjerner som Ruibo Qian, Madeleine Sami, Anapela Polataivao, Erroll Shand, Minnie Driver og Bronson Pinchot.

 

Our Flag Means Death sesong to er produsert av Oscar-belønte Taika Waititi i samarbeid med serieskaper og showrunner David Jenkins. Jenkins har også regi på de to første episodene av sesong to. Garrett Basch, Dan Halsted, Adam Stein og Antoine Douaihy fungerer som utøvende produsenter. Sesong to av serien ble filmet i Auckland, New Zealand.

 

Den nye sesongen av Our Flag Means Death består av åtte episoder og har premiere 5. oktober på HBO Max.

 

Pressebilder kan lastes ned her. 
Passord og brukernavn "press". 

 

Kontakter

Celine Ryel

PR Manager Norway