Kommer på HBO Max i november

26 oktober 2023

Dette er de nye seriene, dokumentarene og filmene som kommer på HBO Max i november.

Endringer kan forekomme.

 

HØYDEPUNKTER PÅ HBO MAX I NOVEMBER:

 

Gordon, Gino and Fred's Road Trip sesong 4 – Premiere 1. november

Tre store personligheter i én liten bil. I sesong fire legger de tre vennene Gordon Ramsay, Gino D'Acampo og Fred Sirieix ut på biltur i Europa med Spania som destinasjon. I første episode reiser de til Andalusia der de selger sjømat og smaker på tapas i Malaga, besøker historiske Ronda hvor Gino tar en pause for å spise paella, før de setter kursen mot Jerez for å smake på sherry og se om de har Flamenco-teft. I den andre episoden fortsetter det spanske eventyret i Galicia, nordvest i Spania, hvor trioen beundrer den 900 mil lange kystlinjen i et område kjent for sine keltiske røtter. 

To episoder, begge episoder slippes på premieredagen.

 

Megan Thee Stallion vs Tory Lanez: Five Shots – Premiere 8. november

En dokumentarserie i to deler fra discovery+ om den beryktede skyteepisoden i 2020 som involverte rapperen Megan Thee Stallion (Megan Pete) og rapperen Tory Lanez (Daystar Peterson), som ble dømt for forbrytelsen. Dokumentaren tar for seg hendelsene fra begge parters perspektiver: hvordan Tory Lanez fortsatt forsvarer sin uskyld, og hvorfor Megan ble utskjelt på sosiale medier til tross for det hun gjennomgikk.

To episoder, begge episoder slippes på premieredagen.

 

Rap Sh!t sesong 2 – Premiere 9. november

Rap Sh!t følger to high school-venner fra Miami, Shawna (Aida Osman) og Mia (KaMillion), som gjenforenes for å danne en rapgruppe. I sesong to befinner Shawna og Mia seg på et kritisk sted i rapkarrieren sin, på veien mot berømmelse. Nå må de avgjøre om de skal forbli tro mot seg selv, eller føye seg etter kravene fra musikkindustrien. Rollelisten inkluderer blant andre Jonica Booth som Chastity, RJ Cyler som Lamont, og Daniel Augustin som Maurice. Hiphop-duoen Yung Miami og JT fra City Girls fungerer som seriens co-executive produsenter.

Åtte episoder. To episoder slippes på premieredagen, etterfulgt av én episode ukentlig.

NB: Premieredato flyttet fra august til november.

 

Julia sesong 2 – Premiere 16. november

I første sesong av Julia fikk Julia Child sitt eget TV-program. Som kvinnelig programleder for et ukentlig matlagingsprogram, en sjeldenhet på denne tiden, har hverdagen hennes blitt drastisk forandret og Julia har blitt berømt. Etter et etterlengtet opphold i Frankrike, for å forberede seg på programmets andre sesong, retter Julia kursen mot USA, med stopp i Washington D.C. og selvfølgelig i Boston. Her besøker hun en rekke anerkjente restauranter og kokker. Julia og teamet hennes går i bresjen for kvinnelig representasjon på offentlig TV, og reisen hennes preges i stor grad av tidens sosiale og politiske utfordringer. I hovedrollene ser vi Sarah Lancashire, David Hyde Pierce, Bebe Neuwirth, Brittany Bradford, Fran Kranz, Fiona Glascott og Robert Joy. Chris Keyser fungerer som showrunner og executive produsent, sammen med serieskaper Daniel Goldfarb.

Åtte episoder. Tre episoder slippes på premieredagen, etterfulgt av én ukentlig. 

 

Fargo sesong 5 – Premiere 22. november 

Femte del av Fargo utspiller seg i Minnesota og Nord-Dakota i 2019. Etter at uventede hendelser skaper problemer for Dorothy 'Dot' Lyon (Juno Temple) og hun får myndighetene på nakken, får den tilsynelatende typiske husmoren plutselig et gjensyn med en livsstil hun trodde hun hadde lagt bak seg. Den prisbelønte serien er skapt av Noah Hawley og produsert av MGM Television og FX Productions. I tillegg til Juno Temple ser vi blant andre Jon Hamm, Jennifer Jason Leigh, Joe Keery, David Rysdahl, Lamorne Morris, Richa Moorjani, Sam Spruell og Dave Foley i den nye sesongen. 

Ti episoder, én episode slippes ukentlig.

Fargo sesong 1-4 blir også tilgjengelige på HBO Max fra 22. november. Alle episoder slippes på premieredagen. 

 

Aqua Teen Hunger Force sesong 12 – Premiere 27. november

Den er tilbake! I 12. sesong av den animerte favorittserien Aqua Teen Hunger Force, fra serieskapere Dave Willis og Matt Maiellaro, gjenforenes publikum med firkløveret i Aqua Teens-gjengen: smarte Frylock, rappkjeftede Mastershake, elskverdige Meatwad, og den perverse naboen Carl. Den nye sesongen består av fem helt nye episoder og følger tett på den siste spillefilmen Aqua Teen Forever: Plantasm som hadde premiere på HBO Max i februar i år.

Fem episoder. To episoder slippes på premieredagen, etterfulgt av én ukentlig.  

 

FLERE NYE SERIER SOM KOMMER TIL HBO MAX I NOVEMBER:

Scent of Time – Premiere 3. november

O Beijo Adolescente (Aka. Teenage Kiss) – Premiere 9. november

Love Has Won (HBO true crime-dokumentarserie) – Premiere 14. november

Candy Cruz – Premiere 23. november

Las Vidas De Felix (Aka. The Lives of Felix) – Premiere 24. november

Bookie – Premiere 30. november

 

NYE FILMER, DOKUMENTARER OG STAND UP-SPESIALER I NOVEMBER:

Jeepers Creepers: Reborn – 3. november

Memoria – 3. november

The Humans – 3. november

Stand Up & Shout: Songs From a Philly High School – 8. november

You Were My First Boyfriend – 9. november

American Made – 10. november

Justice League X Rwby: Super Heroes and Huntsmen Part One – 10. november

Mortal Engines – 10. november

Albert Brooks: Defending My Life – 12. november

How We Get Free – 15. november

David Holmes: The Boy Who Lived – 16. november

Pressure – 24. november

Shirley – 24. november

The Snows of Kilimanjaro (Aka. Les Neiges Du Kilimandjaro) – 24. november

South to Black Power – 29. november

 

 

Pressebilder kan lastes ned her.

Passord og brukernavn "press".

Kontakter

Celine Ryel

PR Manager Norway