Kommer på HBO Max i mai

26 april 2023 - Sist oppdatert 8 mai 2023

Dette er de nye seriene, dokumentarene og filmene som kommer på HBO Max i mai.

 

Endringer kan forekomme.

HØYDEPUNKTER PÅ HBO MAX I MAI:

 

White House Plumbers – Premiere 2. mai

White House Plumbers forteller den sanne historien om hvordan to av Richard Nixons egne menn, E. Howard Hunt (Woody Harrelson) og G. Gordon Liddy (Justin Theroux), bidro til å sabotere presidentskapet de forsøkte å beskytte... og sine egne familier i samme slengen. Det satiriske dramaet tar oss med tilbake til 1971, året Det hvite hus ansatte de tidligere CIA- og FBI-agentene Hunt og Liddy for å etterforske Pentagon Papers-lekkasjen. Miniserien viser at virkeligheten iblant kan overgå fiksjon ved å kaste lys over det mindre kjente hendelsesforløpet som resulterte i en av USAs største politiske katastrofer gjennom tidene, Watergate-skandalen. Fra de Emmy-belønte skaperne av Veep.

5 episoder. En episode ukentlig.

 

The Great sesong 3 – Premiere 13. mai (NB: Ny dato!)

I tredje sesong av The Great forsøker Catherine (Elle Fanning) og Peter (Nicholas Hoult) å få ekteskapet sitt til å fungere i kjølvannet av tilsynelatende uoverkommelige utfordinger, som at Peter var vitne til sitt eget drapsforsøk, som Catherine sto bak, i tillegg til at hun satt alle vennene hans i fengsel. Mens Catherine tar styringen og regjerer, fyller Peter tiden sin med jakt, mat og barnepass. Men dette er ikke nok til å gjøre ham fornøyd og hodet hans fylles av visjoner om hans skuffede, avdøde far, Peter den store (spilt av Jason Isaacs). Catherine pleier ryktet sitt og bygger et internasjonalt nettverk, men får erfare at selv de beste politiske lederne iblant må inngå kompromisser for å lykkes. 

10 episoder. Alle episodene slippes på premieredagen.

 

Spy/Master – Premiere 19. mai

Spy/Master utspiller seg under den kalde krigen og følger den fiktive karakteren Victor Godeanu, spilt av Alec Secăreanu (God's Own Country, Happy Valley), som er rådgiver og høyre hånd til den rumenske diktatoren Nicolae Ceausescu. Godeanu er også hemmelig agent for KGB, og må derfor rømme fra Romania og Ceausescu før han blir avslørt. Hans eneste sjanse til å overleve er å slutte som agent og reise til USA, og på en diplomatisk reise til Tyskland får han hjelp av en undercover Stasi-agent (Svenja Jung) og en CIA-agent (Parker Sawyers). Men informasjonen han sitter på, risikerer å sette familien hans i livsfare.

6 episoder. To episoder slippes på premieredagen, etterfulgt av en episode ukentlig.

 

Love to Love You, Donna Summer – Premiere 21. mai (dokumentar)

En ny dokumentarfilm som tar et dypdykk i livet til den ikoniske artisten, fylt med Donna Summers musikk, egne refleksjoner, samt minnene til hennes nærmeste familie, venner og kollegaer. Vi følger Summer på en reise fra avant-garde-miljøet i Tyskland, via glitter og røyk på nattklubbene i New York, til hennes status som verdensberømt artist hvis stemme definerte lyden av en æra. Filmen danner et personlig portrett av Summer, både på scenen og privat, og inneholder et stort antall bilder og videoopptak som aldri før har blitt delt med offentligheten – ofte tatt av Summer selv. Filmen gir et innblikk i bredden av hennes kunstnerskap, fra låtskriving til maleri, mens den utforsker alle bølgedalene i et liv levd i rampelyset. 

Varighet 60 minutter.

 

 

ANDRE NYHETER SOM KOMMER PÅ HBO MAX I MAI:

 

1000% Me: Growing Up Mixed – 3. mai

The Father – 5. mai

The Hangover – 5. mai

Unicorn: Warriors Eternal – 5. mai

Buster's World – 6. mai

Lady Gucci: The Story of Patrizia Reggiani – 11. mai

2001: A Space Odyssey – 12. mai

Fear the Walking Dead S8A– 15. mai

Angel City – 17. mai

Batman – 19. mai

Batman and Superman: Battle of the Super Sons – 19. mai

#BamaRush – 23. mai

Being Mary Tyler Moore – 27. mai

Sarah Silverman Special – 28. mai

 

 

Pressebilder kan lastes ned her.

Passord og brukernavn "press".

 

 

Kontakter

Celine Ryel

PR Manager Norway