Kommer på HBO Max i juli

11 juli 2023

Dette er de nye seriene, dokumentarene og filmene som kommer på HBO Max i juli.

Endringer kan forekomme.

 

HØYDEPUNKTER PÅ HBO MAX I JULI:

 

Miracle Workers sesong 4 – Premiere 11. juli

I en postapokalyptisk fremtid må en ensom ødemarksmann (Daniel Radcliffe) og en fryktløs kriger (Geraldine Viswanathan) stå ansikt til ansikt med det mest dystopiske marerittet av alle: å slå seg til ro i forstedene. Sammen takler de ekteskapets og småbylivets eksistensielle grusomheter, og underveis får paret heller tvilsomme råd av en velstående søppelhandler (Steve Buscemi). Miracle Workers er skapt av Simon Rich. Miracle Workers: End Times er produsert av Lorne Michaels.

10 episoder. Én episode slippes ukentlig. 

 

Full Circle – Premiere 13. juli

Etterforskningen av en kidnapping som gikk fryktelig galt avdekker mørke hemmeligheter og avslører koblinger mellom flere mennesker i dagens New York City. Full Circle er en miniserie fra regissør Steven Soderbergh og manusforfatter Ed Solomon, med Claire Danes, Zazie Beetz, Jharrell Jerome og Timothy Olyphant i hovedrollene. Øvrig rollebesetning inkluderer Jim Gaffigan, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes og Dennis Quaid. Full Circle er produsert og regissert av Soderbergh. Solomon er manusforfatter og executive produsent. Casey Silver er executive produsent.

6 episoder. To episoder slippes ukentlig.

 

What We Do in the Shadows sesong 5 – Premiere 18. juli

I sesong fem føler Nandor at hans familiar (og i blant venn) Guillermo sklir lengre fra ham siden Guillermo ser ut til å tilbringe mye mer tid med Laszlo. Laszlos ferdigheter blir satt på prøve når han forsøker å løse mysteriet om de mystiske forandringene som Guillermo gjennomgår. Nadja, som lider av en forhekselse, tar opp kontakten igjen med familien sin. Colin følger i fotsporene til mang en energivampyr før ham og stiller til lokalpolitisk valg, mens The Guide prøver å finne ut av hvordan hun passer inn i den sammensveisede gjengen som har kjent hverandre i flere århundrer.

10 episoder. To episoder slippes på premieredagen etterfulgt av én episode ukentlig.

 

The Golden Boy – Premiere 25. juli

I en alder av 19 år hadde Oscar De La Hoya vunnet en rekke verdenstitler og en olympisk gullmedalje i profesjonell boksing og var blitt en helt og et forbilde for det meksikansk-amerikanske miljøet i Los Angeles. De La Hoya fikk kallenavnet «The Golden Boy» for sitt utseende, sin karisma, og den rørende historien om hvordan han vant OL-gullet til ære for sin døende mor. Han ble en superstjerne både i og utenfor ringen, men alt var ikke som det så ut til å være bak den polerte fasaden. Dokumentarserien The Golden Boy forteller De La Hoyas historie ved hjelp av sjeldne arkivopptak og med hans egne ord gjennom en serie åpenhjertige intervjuer med ham og hans nærmeste. De to episodene gransker den berømte, men kompliserte personen som slet med livslange demoner og et kallenavn han umulig kunne leve opp til. Regissert av Fernando Villena; executive produsert av Mark Wahlberg, Stephen Levinson, Archie Gips, Mario Lopez, Jeffrey Stearns og David Wendell.

2 episoder. Begge episodene slippes på premieredagen.

 

Teenage Euthanasia sesong 2 – Premiere 28. juli

Adult Swim tar oss med tilbake til Tender Endings Funeral Home i sesong to av den animerte komiserien Teenage Euthanasia. Handlingen i serien utspiller seg i Florida og følger de udødelige eventyrene til Fantasy-familien som spilles av Maria Bamford (Lady Dynamite), Emmy-vinner Bebe Neuwirth (Cheers), Jo Firestone (Joe Pera Talks With You) og Emmy-vinner Tim Robinson (I Think You Should Leave with Tim Robinson). Gjesteopptredener i sesong 2 inkluderer Kieran Culkin, Janelle James og Jinkx Monsoon.

10 episoder. Én episode slippes ukentlig.

 

How To With John Wilson sesong 3 – Premiere 29. juli

I sesong 3 fortsetter Wilson sitt iherdige prosjekt med å utforske, observere og finne svar på livets store og små spørsmål. Wilson filmer de daglige livene til alminnelige newyorkere mens han forsøker å gi råd om seks nye og tilsynelatende tilfeldige emner, som hvordan man finner et offentlig toalett, hvordan man trener, og hvordan man renser ørene. How To with John Wilson er produsert av Wilson, Nathan Fielder, Michael Koman og Clark Reinking. Sesong 2 ble nominert til Emmy for beste manus i en ikke-fiksjonsserie. 

6 episoder. Én episode slippes ukentlig.

 

 

FLERE NYE SERIER SOM KOMMER TIL HBO MAX I JULI:

Rap Battlefield sesong 2 – Premiere 6. juli

The Rise and Fall of Hells Angels Denmark – Premiere 6. juli

Shaun White: The Last Run – Premiere 6. juli

Wanted: Millionaire – Premiere 7. juli

The Bronze Garden sesong 3 – Premiere 9. juli

Last Call – Premiere 10. juli

Martine: Jakten på Rettferdighet – Premiere 13. juli

Time Zone – Premiere 14. juli

Superpowered: The DC Story – Premiere 20. juli

MaPa sesong 1 og 2 – Premiere 21. juli

The Pact sesong 2 – Premiere 24. juli

Harley Quinn sesong 4 – Premiere 27. juli

 

NYE FILMER, DOKUMENTARER OG STAND UP-SPESIALER I JULI:

Above Suspicion, 7. juli

Dirty Harry, 7. juli

OLDBOY, 7. juli

1408, 14. juli

Alone, 14. juli

Planetarium, 14. juli

Safety Not Guaranteed, 14. juli

The Butterfly Effect, 14. juli

The Nanny Diaries, 14. juli

Dark Crimes, 21. juli

First Cow, 21. juli

My Friend Dahmer, 21. juli

National Lampoon's Vacation, 21. juli

Southside With You, 21. juli

After The Bite, 27. juli

Running With The Devil, 28. juli

 

 

Pressebilder kan lastes ned her.

Passord og brukernavn "press".

Kontakter

Celine Ryel

PR Manager Norway