Kommer på HBO Max i desember

28 november 2023

Dette er de nye seriene, dokumentarene og filmene som kommer på HBO Max i desember.

Endringer kan forekomme.

 

Desember på HBO Max byr på en rekke spennende nyheter.

I tillegg til film- og seriepremierene, er det også tid for sesongfinalen av Bookie (21/12), den nye komiserien fra Emmy-nominerte Chuck Lorre (The Big Bang Theory) og Nick Bakay. Vi får servert avslutningen på andre sesong av Julia (21/12), med Sarah Lancashire i hovedrollen som den verdensberømte kokken, samt finalen på andre sesong av Rap Sh!t (21/12), serien om to venninner fra Miami som satser på en karriere som rappere. I tillegg avrundes andre sesong av dramaserien The Gilded Age (17/12) fra serieskaper Julian Fellowes (Downton Abbey) og 30 Coins (11/12), den spanske skrekkdramaserien om en avsidesliggende by plaget av uforklarlige hendelser.

Femte sesong av Fargo, som hadde premiere 22. november, har blitt mottatt med strålende kritikk i norske medier. Det nye kapittelet i sagaen fikk terningkast fem fra NRK P3 og Nettavisen og en sekser fra Aftenposten. De gjenværende ni episodene av sesongen kan sees på HBO Max i tiden frem mot jul. 

 

HØYDEPUNKTER PÅ HBO MAX I DESEMBER:

 


Great Photo, Lovely Life: Facing a Family’s Secrets – Premiere 6. desember

Denne prisbelønte HBO Original-dokumentaren er regissert av Amanda Mustard og Rachel Beth Anderson. Mustard, en anerkjent fotojournalist, vender hjem til Pennsylvania for å avdekke sannheten om de mange seksuelle overgrepene som ble begått av bestefaren hennes. Great Photo, Lovely Life: Facing a Family's Secrets er en åtte år lang cinematisk og fotografisk reise bygget på intervjuer, arkivmateriale og hjemmevideoer som ikke bare forsøker å avsløre, men også forstå, konsekvensene av handlingene til Mustards bestefar etter flere tiår med seksuelle overgrep, og stillheten som fulgte.

1 time 52 minutter.

 

Verdens verste menneske – Tilgjengelig 8. desember

Verdens verste menneske, regissert av Joachim Trier, er en dramakomedie om kjærlighet i vår tid. Julie (Renate Reinsve) er snart 30 år. Hun har mange talenter, men få resultater å vise til, og føler seg mer og mer som en birolle i sitt eget liv. Kjæresten hennes, Aksel (Anders Danielsen Lie) – litt eldre, og en suksessfull tegneserieskaper – vil at de skal stifte familie, men Julie holder igjen. En kveld sniker hun seg inn på en fest hvor hun treffer en ung og sjarmerende fyr (Herbert Nordrum). Snart har hun forlatt Aksel og kastet seg inn i nok et forhold. Julie kjemper for å holde alle dører åpne, men finner ut at noen livsvalg allerede ligger bak henne. Manuset er skrevet av Eskil Vogt og Joachim Trier. Den kritikerroste filmen hadde verdenspremiere på filmfestivalen i Cannes i 2021 hvor Renate Reinsve vant prisen for beste skuespillerinne for sin opptreden, og ble siden nominert til Oscar for beste internasjonale spillefilm og beste originalmanus.

2 timer 8 minutter.

 

My Adventures with Superman (Adult Swim) – Premiere 11. desember

My Adventures with Superman er en animert historie om Clark Kent når han er i tyveårene, den smarte og drevne Lois Lane, og deres beste venn Jimmy Olsen. Sammen utgjør de et team av gravejournalister i The Daily Planet. Serien følger Clark mens han utforsker sin mystiske fortid og former sin identitet som Supermann. Lois er i ferd med å bli en stjernereporter og slår seg sammen med fotografen Jimmy Olsen så de kan lage nyhetssaker om historier som betyr noe. Etter hvert som Clark og Lois forelsker seg, øker risikoen for at Lois oppdager den hemmelige identiteten hans... 

Ti episoder. To episoder slippes ukentlig.

 

Leo Reich: Literally Who Cares?! – Premiere 17. desember

I sin første standup-spesial for HBO stiller Leo Reich – en selvdiagnostisert «ung og lovende» person – de store spørsmålene om vår usikre, kollektive fremtid, for eksempel: «Hjelper dette?», «Er jeg heit?», og «Sorry, folkens, men hva er det som faktisk skjer?». Leo Reich: Literally Who Cares?! balanserer på grensen mellom stand-up og performancekunst og blander sanger og anekdoter med engstelige utsagn i et hederlig forsøk på å øke bevisstheten om viktige sosiale og politiske saker... eller noe sånt. Showet ble nominert i kategorien Best Newcomer ved Dave Comedy Awards i 2022 og Most Outstanding Show på Melbourne International Comedy Festival i 2023, før det gikk sin seiersgang på scenen i New York og London.

60 minutter.

 


NOEN AV ÅRETS JULEFILMER PÅ HBO MAX:
Alle filmene er tilgjengelige fra 1. desember.

A Bad Moms Christmas
A Christmas Tale (Aka. Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton)
Four Christmases
How the Grinch Stole Christmas
The Holiday


FLERE NYHETER SOM KOMMER TIL HBO MAX I DESEMBER:

Ali & Ava – 1. desember
Murder in Boston: Roots, Rampage, and Reckoning – Premiere 5. desember
Boom Boom Bruno – Premiere 7. desember
The Great Wall – 8. desember
The Secrets We Keep – 15. desember
Peltz-Beckham vs The Wedding Planners – 18. desember
Skazana (Aka. The Convict) – Premiere 21. desember
Broken Hill Blues (Aka. Ømheten) – 22. desember
Gwyneth vs Terry: The Ski Crash Trial – Premiere 25. desember
The Mummy (2017) – 25. desember
Greenland – 25. desember
Scream (2022) – 25. desember
The Marksman (2021) – 25. desember


Pressebilder kan lastes ned her.
Passord og brukernavn "press".

Kontakter

Celine Ryel

PR Manager Norway