Kommer på HBO Max i august

26 juli 2023

Dette er de nye seriene, dokumentarene og filmene som kommer på HBO Max i august.

Endringer kan forekomme.

 

 

HØYDEPUNKTER PÅ HBO MAX I AUGUST:

 

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty sesong 2 – Premiere 7. august

I sesong to av Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty fortsetter vi å følge de private og profesjonelle livene til Los Angeles Lakers-spillerne på 1980-tallet. Denne sesongen fokuserer på perioden fra sluttspillene i 1980 frem til 1984, som kulminerte i den første profesjonelle omkampen til to av æraens største stjerner: Magic Johnson og Larry Bird. Rollelisten i sesong to inkluderer John C. Reilly, Quincy Isaiah, Adrien Brody, Jason Clarke, Gaby Hoffmann, Jason Segel og Hadley Robinson.

Syv episoder, én episode slippes ukentlig. 

 

The Chi sesong 6 – Premiere 8. august

På sørsiden av Chicago gjør barna seg klare til skolen, foreldrene drar på jobb, unge voksne prøver å tjene til livets opphold, og de eldste sitter på verandaene sine og holder øye med ting. Men i dette nabolaget står drømmene i fare for å knuses hver dag, og de enkleste valg kan utgjøre forskjellen mellom liv og død. The Chi, skapt av Emmy-vinner Lena Waithe, er en betimelig dramaserie om en gruppe mennesker i et nabolag hvis liv flettes sammen ved tilfeldigheter, og som finner sammen gjennom sine behov for tilhørighet og forsoning. 

16 episoder, én episode slippes ukentlig. 

 

Fantastic Friends sesong 2 – Premiere 9. august

James og Oliver Phelps er tilbake i den actionfylte andre sesongen av Fantastic Friends. Bli med når de inviterer oss til å møte flere av deres fantastiske venner, utforske flere fortryllende destinasjoner, og bryne seg på flere fenomenale utfordringer... mens de utfører all slags ugagn underveis. Den nye sesongen er filmet på spektakulære steder i blant annet Tyrkia, Singapore og Patagonia, og vennene som blir med på reisen inkluderer Matthew Lewis (Harry Potter), Alfie Allen (Games of Thrones), Mark Williams (Harry Potter), Alfred Enoch (Harry Potter) og Nat Tena (Game of Thrones).

Åtte episoder, én episode slippes ukentlig.

 

Rap Sh!t sesong 2 – Premiere 10. august

Rap Sh!t følger to high school-venner fra Miami, Shawna (Aida Osman) og Mia (KaMillion), som gjenforenes for å danne en rapgruppe. I sesong to befinner Shawna og Mia seg på et kritisk sted i rapkarrieren sin, på veien mot berømmelse. Nå må de avgjøre om de skal forbli tro mot seg selv, eller føye seg etter kravene fra musikkindustrien. Rollelisten inkluderer blant andre Jonica Booth som Chastity, RJ Cyler som Lamont, og Daniel Augustin som Maurice. Hiphop-duoen Yung Miami og JT fra City Girls fungerer som seriens co-executive produsenter. 

Åtte episoder, to episoder slippes på premieredagen etterfulgt av én episode ukentlig.

 

Billions sesong 7 – Premiere 12. august 

I den syvende og siste sesongen av den populære dramaserien Billions blir alliansene snudd på hodet. Gamle sår gjenåpnes, lojaliteter settes på prøve, og forræderiet når nye høyder. Fiender blir venner – som ikke egentlig tør å stole på hverandre. Og mens risikoen øker fra Wall Street til verden, vender Bobby Axelrod tilbake. I hovedrollene ser vi blant andre den Oscar-nominerte og Emmy-belønte Paul Giamatti, Corey Stoll, og Maggie Siff. I den siste sesongen får vi også et gjensyn Emmy-vinner Damian Lewis som er tilbake i rollen som fan-favoritt Bobby «Axe» Axelrod.

12 episoder, én episode slippes ukentlig.

 

The Tower sesong 2 – Premiere 20. august

Når menneskeliv står på spill, er det ikke tid til interne konflikter. Gemma Whelan (Game of Thrones) og Jimmy Akingbola (Kate & Koji) er tilbake i dette anerkjente krimdramaet basert på Kate Londons spennende, andre roman. Den andre sesongen av The Tower, kalt The Tower II: Death Message, er adaptert av manusforfatter Patrick Harbinson (Homeland, Fearless, 24, ER) og produsert av hans selskap Windhover Films og Mammoth Screen.

Fire episoder. Alle episodene slippes på premieredagen.

 

FLERE NYE SERIER SOM KOMMER TIL HBO MAX I AUGUST:

My Magic Closet – Premiere 14. august 

Te Quiero Y Me Duele (Aka. I Love You, And It Hurts) – Premiere 14. august

 

NYE FILMER, DOKUMENTARER OG STAND UP-SPESIALER I AUGUST:

Young Ones – Premiere 4. august

Alice, Darling – Premiere 11. august

Benedetta – Premiere 11. august

London Road – Premiere 11. august

Metal Monster: The Righteous Redeemer – Premiere 17. august

Enter the Dragon – Premiere 18. august

The Babadook – Premiere 18. august

The Mist – Premiere 18. august

Legion of Super-Heroes – Premiere 25. august

Winter's Bone – Premiere 25. august

 

 

Pressebilder kan lastes ned her.

Passord og brukernavn "press".

Kontakter

Celine Ryel

PR Manager Norway